Foto: Himmerland Boligforening

Over 200 boliger i Vestbyen får ansigtsløft

Efter meget store renoveringsprojekter i det østlige Aalborg tager Himmerland Boligforening nu fat på omdannelsen af en lang række boliger i Vestbyen.

Efter renoveringsprojekter i Aalborg Øst er det nu det vestlige Aalborgs tur.

- Der er tale om 210 boliger på Henning Smithsvej og Poul Buåsvej, siger Ole Nielsen, der er direktør i Himmerland Boligforening.

Renoveringen, der forventes at koste omkring 210 millioner kroner, kommer efter et ønske fra beboerne om at forbedre det over 70 år gamle byggeri.

- Badeværelser, køkkener og adgangsforhold til boligerne lever heller ikke op til kravene længere, fortæller Ole Nielsen.

Renoveringen omfatter blandt andet renovering af badeværelser og køkkener, også skal alle vinduer og udvendige døre skiftes ud. Herudover bliver taget udskiftet, samt dele af installationerne til vand, varme, afløb og el. I opgangene bliver der også etableret elevatorer.

Renoveringen kommer til at ske i etaper, og begynder omkring 15. februar på Poul Buåsvej. Går alt planmæssigt forventer boligforeningen, at den samlede renovering står færdig inden 2020.