Over 500.000 slog vejen forbi AKKC

Foto: Aalborg Kongres og Kultur Center

Efter en nedgang i besøgstallet i 2014 er AKKC igen over en halv million besøgende. Specielt kulturområdet er i vækst.

547.676 personer. Så mange vil have været på besøg i Aalborg Kongres og Kulturcenter, når året rinder ud. Og det er en fremgang på hele 13,5 procent.

Den store stigning skal dog ses i forhold til et noget slapt 2014 hvor AKKC led under at Aalborg Symfoniorkester var flyttet ud og i stedet ind i Musikkens Hus. 

- AKKC har arbejdet hårdt de seneste to år, blandt andet efter Aalborg Symfoniorkester fik deres egen koncertsal i Musikkens Hus.  På mødefronten er der en stærk og skærpet konkurrence mellem de store byer i Danmark om at tiltrække de helt store mødebegivenheder. Derfor er det med stolthed, vi nu kan konstatere, at vi er kommet tilbage på over en halv million gæster på et år, siger  direktør i AKKC, Ernst Trillingsgaard i en pressemeddelelse.

Det er på kulturområdet, man har oplevet den største vækst. Her har 162.387 publikummer oplevet i alt 122 koncerter og forestillinger. Det er 25.884 flere publikummer end året før. 

Også på mødefronten og på udstillings- og messeområdet er der fremgang at spore. Til møderne har der været flere deltagere end i 2014, men de har været fordelt på færre møder.

Til udstillinger og messer i AKKC har i alt 95.335 personer lagt vejen forbi. Det er en fremgang på 11.702.

Forsiden lige nu