Foto: Nils Meilvang / Ritzau Scanpix

Påvirket bilist havde stoffer i underbukserne

En 22-årig mand er ifølge døgnrapporten blevet sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer, samt at have kørt bil i påvirket tilstand.

En 22-årig mand var både påvirket af - og påklædt med - euforiserende stoffer, da Nordjyllands Politi stoppede ham natten til tirsdag.

En patruljevogn stoppede bilisten på Vingårdsgade i Aalborg. Det viste sig at være en god idé, for den 22-årige mand bag rettet var påvirket af stoffer. Det fremgår af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Betjentene ville i første omgang gerne ville høre, hvorfor bilisten kørte rundt på det tidspunkt, og om at alt var i orden. En samtale mellem betjentene og den 22-årige bilist gjorde det dog klart, at bilisten var påvirket af stoffer.

Da betjentene visiterede den 22-årige billist, fandt de en digitalvægt samt to poser indeholdende ketamin og kokain. Poserne blev fundet i et skjult rum i hans underbukser.

Den 22-årige er blevet sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer, samt for at have kørt bil i påvirket tilstand.

Læs også Trafikuheld ved universitetet: Føreren var påvirket og havde ikke noget kørekort