Pirater sikrer sig profilpotentiale

Canadisk forward kan blive en af næste sæsons helt store stjerner i Metal Ligaen.

Aalborg Pirates er i gang med oprustning frem mod den kommende sæson i landets bedste ishockeyliga, og torsdag morgen er der en glædelige nyhed til de mange pirates-tilhængere. Klubben har sikret sig den 22-årige forward Peter Quenneville. 

- Han er en højrefattet skudtrussel, som vi har ønsket at finde. Hans store arbejdsmoral og kreativitet på isen vil bringe os stor succes på isen., siger klubbens cheftræner Brandon Reid i en pressemeddelelse. 

Den nye mand i pirattruppen blev i 2013 draftet til NHL af Columbus Blue Jackets efter en særdeles lovende ungdomskarriere. Quenneville skifter til Aalborg Pirates fra ECHL, hvor han forrige sæson repræsenterede Cincinnati Cyclones. Her blev det til 26 point i 58 kamp. 

 Vi er stolte over, at vi har haft mulighed for at få ham til Aalborg, og jeg mener, at han kan blive en af de helt store spillere i den danske liga i den kommende sæson

Brandon Reid, Cheftræner, Aalborg Pirates

- Peter studerer spillet, og via mine samtaler med ham, var det tydeligt for mig, at han læser spillet rigtig meget. Han er også en spiller, der passer ind i vores koncept, da han er en god fyr at have omkring holdet, og han har en stærk karakter, siger Aalborg Pirates’ cheftræner Brandon Reid.  

Aalborg Pirates tager hul på næste sæson den 23. september mod Odense Bulldogs.