Piraterne slået på udebane af Rungsted

Aalborg Pirates måtte se sig slået, da de tirsdag aften mødte Rungsted Seier Capital. Piraterne blev sendt hjem med et nederlag på 3-2.

Det gik ikke helt som planlagt, da Aalborg Pirates tirsdag aften måtte tage fra Sjælland med et 3-2 nederlag mod Rungsted.

Ingen af holdene formåede at komme på tavlen i de første tyve minutter og derfor var spændingen intakt inden anden periode.

Men igen var der spænding at hente, for i anden periode scorede begge hold. Først var det Rungsted, som sendte pucken i mål, men ikke lang tid efter kunne piraternes Martin Højbjerg udligne til 1-1.

I tredje periode lagde Aalborg Pirates ud med en scoring, og tog dermed føringen. 28 sekunder stod uret på da Oliver Hinse sendte pucken i nettet.

Men Rungsted kom stærkt igen, og med to ekstra scoringer endte sjællænderne med en sejr på 3-2.