Pirates holder fast i føringen: Slog Rungsted 6-2

Peter Quenneville blev den store helt for piraterne, da de onsdag aften bankede Rungsted Seier Capital på plads på egen is.

Aalborg Pirates plyndrede onsdag aften Rungsted Seier Capital på udebane og hentede tre point med hjem til Aalborg.

Hele 6-2 endte kampen, der betyder at Aalborg Pirates fastholder deres fem point store føring i Metalligaen.

Peter Quenneville blev piraternes helt store helt, da han med tre mål og to assists havde en hovedrolle i at få sejren sikret. Den var dog aldrig i fare, for allerede efter 34 minutters spil var piraterne foran 5-0.

Rungsted fik reduceret med en enkelt inden piraterne slog til igen til 6-1, og så fik Rungsted endnu et trøstemål i de sidste minutter af kampen.

Fredag venter Rødovre Might Bulls i Gigantium. Holdet kan ikke nå slutspillet, og er allerede begyndt at sælge ud af holdet. Dermed er der lagt op til en overkommelig opgave for Metalligaens dukse, men man skal aldrig sige aldrig, og piraterne har forhåbentlig lært noget af den formkrise, der kostede dem store dele af deres komfortable pointforspring i ligaen.