Pirates lider stort nederlag i Herning

Aalborg Pirates fik en lang dag på isen, da de var på besøg hos Herning Blue Fox. Nordjyderne måtte rejse hjem med et 4-1 nederlag.

Det blev ikke en eftermiddag på isen, som Aalborg Pirates kunne have håbet, da de søndag eftermiddag var på besøg hos Herning blue Fox til kamp i den danske Metal Liga. Her led Pirates et nederlag på 4-1.

Aalborg Pirates var ellers favoritter inden kampen. Selvom der inden kampen kun var to pladser mellem de to hold i tabellen, så var der 20 point forskel, fordi Metal Ligaen er "knækket" midt over pointmæssigt.

Første periode lignede længe en periode, der skulle ende målløs. Men efter 15 minutter udnyttede Herning Blue Fox et powerplay og bragte sig foran 1-0. Den stilling holdt helt til pausen.

I anden periode skøjtede Aalborg Pirates som lyn og torden, og perioden var bare 3 minutter gammel, da Pirates udnyttede, at Bluw Fox havde en mand i straffeboksen og gjorde det til 1-1. I resten af anden periode blev der ikke scoret, så det hele skulle afgøres i tredje periode.

Her var Herning Blue Fox de skarpeste, hvor de med to scoringer sikrede sig sejren på 4-1.

Efter nederlaget rykker Aalborg Pirates ned på Metal Ligaens fjerdeplads, hvor de har 45 point efter 23 kampe.