Foto: TV 2 SPORT

Pirates og White Hawks gik på juleferie med sejre

Med cifrene 6-2 og 4-2 kan begge Nordjyllands ishockeyhold gå på en kort juleferie med god samvittighed.

Der er ikke noget så rart som at gå på velfortjent juleferie - og det er lige, hvad både Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks kan gøre efter deres kampe fredag aften.

De kunne nemlig begge gå til omklædningsrummene med solide sejre i bagagen.

Aalborg Pirates fik for tredje gang denne sæson has på Odense Bulldogs. Slutcifrene her blev 6-2, og det bringer nordjyderne et skridt tættere på bulldogsenes andenplads. Med Pirates-sejren er der nemlig kun to point, der skiller de to hold. 

Læs også Ishockeyklub forsøger at holde gang i fødekæden

Sejren kom i hus på scoringer af Jeppe Jul Korsgaard, Olivier Hinse, Victor Panelin-Borg, Martin Højbjerg og Jonathan Brinkman Andersen.

For Frederikshavn White Hawks' vedkommende blev det til en sejr over de regerende danske mestre, Esbjerg Energy. Holdet ligger dog ikke i toppen af ligaen i denne sæson, men derimod på en syvendeplads. Og holdet fik et hak mere i tuden på hjemmebane mod høgene fredag. 

Læs også Myndighed bekræfter: Sultne ulve har været på spil i Nordjylland

Sejrene betyder, at Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates går på juleferie med lige mange point på kontoen - dog indtager Pirates tredjepladsen i ligaen, mens White Hawks ligger nummer fire.

Juleferien bliver imidlertid ikke lang. Allerede den 27. december skal holdene på isen igen. Frederikshavn White Hawks møder Metalligaens nummer et, Herning Blue Fox. Aalborg Pirates skal op imod Rødover Mighty Bulls.