LIGE NU:

Pirates-spiller får fire kampes karantæne for hovedtackling

Aalborg Pirates-forwarden Jeppe Jul Korsgaard er blevet idømt fire spilledages karantæne for en hovedtackling i holdets seneste kamp.

Aalborg Pirates må klare sig uden forwarden Jeppe Jul Korsgaard i holdets næste fire kampe. Den 19-årige forward er blevet idømt fire spilledages karantæne, efter at Danmarks Ishockey Unions disciplinærudvalg har set en episode fra fredagens kamp mod Odense Bulldogs igennem på video.

Her tacklede Jeppe Jul Korsgaard fynboernes forward Mikkel Ankjær Nielsen hårdt i midtzonen. Kampens dommeren valgte ikke at straffe Pirates-forwarden for tacklingen, men disciplinærudvalget har på baggrund af videomateriale vurderet, at der var tale om en hovedtackling.

- Tacklingen var ikke med formål at vinde pucken og som sådan unødvendig – den tilsidesætter hensynet til modspillerens sikkerhed, skriver disciplinærudvalget blandt andet i sin afgørelse.

Derfor er Jeppe Jul Korsgaard blevet idømt fire spilledages karantæne, og han er således ikke med, når Metal Ligaens nordjyske tophold i de kommende kampe møder Odense Bulldogs, Gentofte Stars, SønderjyskE og Herning Blue Fox.

- Der er overhovedet ikke nogen reaktion fra dommerne, så deres vurdering må konkluderes til, at denne episode var en ren tackling og altså ikke en tackling til hals- og hovedregion. Får Mikkel et uheldigt fald til isen og slår sit hoved, er dette ikke min skyld, men blot rigtig uheldigt, siger Jeppe Jul Korsgaard selv til disciplinærudvalget.

Aalborg Pirates møder tirsdag aften Odense Bulldogs på udebane - og det bliver altså uden Jeppe Jul Korsgaard på isen. Den 19-årige forward har lavet tre mål og fem assists i sæsonens første 18 kampe.

PH 280120 IN Udlændingestyrelsen snyder Still

Awidas pas gjorde hende 10 år "yngre": Nu får hun endelig pension

brand thisted

Beboere var i livsfare, da 41-årig satte ild til ejendom – nu skal han flere år i fængsel

børnelufter

play Tinna ’lufter’ børn: Frikvarter for både børn og forældre

20201229-230743-L-1920x1920we

Restriktioner forlænges resten af vinteren, erfarer TV 2

PH 280120 IN Udlændingestyrelsen snyder Still

Awidas pas gjorde hende 10 år "yngre": Nu får hun endelig pension

brand thisted

Beboere var i livsfare, da 41-årig satte ild til ejendom – nu skal han flere år i fængsel

Til forsiden

Til forsiden