LIGE NU:

Politi melder om rolig nat i Gaden: De festende har fundet afstanden igen

Nordjyllands Politi roser gæsterne i Jomfru Ane Gade for at følge politiets anvisninger, og efter sidste weekends lukning af Gaden er folk blevet bedre til at holde afstand igen.

Nordjyllands Politi var endnu en gang ekstra til stede i Jomfru Ane Gade fredag aften. Det sker efter episoden i sidste weekend, hvor politiet en enkelt aften måtte rydde gaden, fordi for mange mennesker var forsamlet på samme sted. 

Vagchef hos Nordjyllands Politi Torben Larsen melder lørdag morgen om en rolig nat i Aalborg. 

- Meldingerne fra vores folk derinde lyder, at der ikke var så mange mennesker som i sidste weekend, og folk har generelt været gode til at holde afstand, siger vagtchefen. 

Sidste fredag valgte Nordjyllands Politi omkring klokken 22 at rydde hele Jomfru Ane Gade for mennesker for at forhindre en eventuel smittespredning blandt den store menneskemængde. Alle gæster, der i forvejen ikke var at finde på en restaurationerne, måtte derfor forlade festgaden.

Det blev imidlertid ikke nødvendigt at tage samme midler i brug i går aftes. 

- Det har været en forholdsvis rolig nat. Der har været god dialog mellem vores folk derinde og gæster, restauratører og dørmænd. Det er dejligt, at de unge har taget vores anvisninger til sig, og de var også hurtige til at forlade Gaden, da klokken blev 02, siger vagtchefen.