En 56-årig mand er tirsdag varetægtsfængslet i fire uger for besiddelse af omkring hele 1,5 kilo amfetamin og omkring 1,5 kilo hash. Foto: Kanal Frederikshavn

Politiet bankede pludselig på: 56-årig mand havde tre kilo narko liggende

En 56-årig mand fra Dronninglund har erkendt, at han havde narko liggende hjemme til en samlet værdi af omkring 200.000 kroner. Politiet fandt de ulovlige stoffer ved et tilfælde.

En 56-årig mand er tirsdag varetægtsfængslet i fire uger for besiddelse af omkring hele 1,5 kilo amfetamin og omkring 1,5 kilo hash. 

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre i Retten i Aalborg, hvorfor det er sparsomt med oplysninger i sagen, men den 56-årige erkendte sig i forbindelse med sigtelsen skyldig i at være i besiddelse af den store mængde narko, som han havde på sin bopæl i Dronninglund med henblik på videreoverdragelse.

Det var lidt af et tilfælde, at Nordjyllands Politi fandt den store mængde narko, da politiets egentlige ærinde ved tirsdag formiddag at banke på døren hos den 56-årige var at tjekke om, manden havde tyvekoster liggende fra forskellige indbrud. 

Det skete i forbindelse med indbruds-aktion, som Nordjyllands Politi havde planlagt. Hvorvidt der også var tyvekoster i hjemmet, vides ikke, men man må formode, at politiet blev noget overrasket over det såkaldte "tilfældighedsfund".

Den 56-årige er varetægtsfængslet og af hensyn til den videre efterforskning, har Nordjyllands Politi ikke yderligere oplysninger i sagen.