LIGE NU:

Politiet efterlyser flere personer efter knivstikkeri

I forbindelse med det overfald, der var tirsdag formiddag på Thurensensvej i Nørresundby, hvor en 33-årig blev stukket med kniv, efterlyser Nordjyllands Politi nu tre-fire personer. De forsvandt fra stedet i en sort stationcar.

En 33-årig mand blev tirsdag kort før klokken 9.30 stukket ned med kniv - han blev ramt i armen og i det ene ben.  De formodede gerningsmænd flygtede efter overfaldet i en mørk bil fra stedet, og politiet efterlyser nu de implicerede. 

De efterlyste personer beskrives som:

Personerne var alle iført hættetrøjer eller jakker med hætte, og de havde slået hætten op samt bar hue.

Politiet har siden overfaldet efterforsket intenst i sagen for at klarlægge hele hændelsesforløbet og identificere de formodede gerningsmænd, oplyser den ansvarlige for efterforskningen, politikommissær Martin Rolighed, der tilføjer, at politiet ikke kan informere nærmere om motivet for overfaldet.

- Det er blandt andet det, som vores efterforskning skal bidrage til at belyse. Og derfor har vi brug for borgernes hjælp til at identificere de pågældende, siger politikommissæren, der i næste åndedrag opfordrer alle, der har oplysninger om de formodede gerningsmænds identitet om straks at rette henvendelse til politiet på telefon 114, ligesom alle der observeret noget før, under eller efter overfaldet skal henvende sig.