Seneste nyt:

Politiet har anholdt to mænd efter groft overfald

Nordjyllands Politi har anholdt to mænd, som mistænkes for at stå bag et voldeligt overfald på en tredje mand i Aalborg 20. november tidligt om morgenen.

Opdateret onsdag 8. december: Nordjyllands Politi har anholdt to mænd på 17 og 19 år i sage. De er efter grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger

Nordjyllands Politi har mandag offentliggjort billeder af to mænd, som er efterlyst, fordi de menes at stå bag et overfald på en tredje mand. Overfaldet fandt sted 20. november i tidsrummet mellem klokken 05.14 og 05.17 i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

- Episoden blandt mændene starter i Jomfru Ane Gade ud for natklubben Fame i nummer 27. Her henvender offeret i sagen sig til gerningsmand B. De taler kortvarigt sammen, hvorefter gerningsmand A og en anden person ankommer, siger politikommissær Michael Karstenskov fra Nordjyllands Politi.

- Af ukendt årsag tildeler gerningsmand B så offeret et knytnæveslag i ansigtet. Offeret går fra stedet i retning mod Ved Stranden. Her bliver han indhentet af gerningsmand A, som knuser en større spiritusflaske i hovedet på offeret, siger politikommissæren.

Hører gerne fra vidner

Den ene af de to efterlyste mænd beskrives som lys i huden, 18 til 23 år, cirka 180 centimeter høj og almindelig til spinkel af kropsbygning. Han har kort lyst hår og var iført sorte bukser, sort t-shirt, mørk spraglet skjorte og lyse sko. Manden medbragte to store spiritusflasker.

Den anden efterlyste mand er ligeledes lys i huden, 18 til 23 år, cirka 175 til 180 centimeter høj, almindelig af kropsbygning og kronraget eller skaldet. Han var iført hvid jakke med mærket Ellesse på brystkassen, sandfarvede bukser og lyse sko.

Politikommissær Michael Karstenskov opfordrer alle, der måtte have oplysninger i sagen, til at kontakte politiet på telefonnummer 114.

- Indtil videre har vi desværre ikke kunnet identificere de to mistænkte i sagen. Derfor håber vi at høre fra folk, der mener at kunne genkende dem, eller som måske endda var vidner til episoden. Ring hellere en gang for meget end en gang for lidt, siger Michael Karstenskov.

IMG_5197

play Politikere kræver lokal indflydelse: Vil være med til at bestemme stærekassers placering

aalborg kommune

Byråd vil ophæve alle kommunale regler i ældreplejen og dagtilbud

29320

play Nyt byråd løber ikke fra løfte om 600 millioner til Egholm-forbindelse

141221 Skoleskyderi WEB

liveblog Tiltalt for muligt skoleskyderi: - Vi har brug for flere seriemordere

IMG_5197

play Politikere kræver lokal indflydelse: Vil være med til at bestemme stærekassers placering

aalborg kommune

Byråd vil ophæve alle kommunale regler i ældreplejen og dagtilbud

29320

play Nyt byråd løber ikke fra løfte om 600 millioner til Egholm-forbindelse

Til forsiden

Til forsiden