LIGE NU:

Politikere har fået nok: Aalborg Havnebad skal måske flyttes

Miljø- og Energiforvaltningen i Aalborg Kommune, skal lave en redegørelse, der skal undersøge, hvilke muligheder, der er for havnebadet - blandt andet om det er muligt at flytte det til Hals.

Venstre i Aalborg Byråd har fået nok af at Aalborg Havnebad ikke bliver brugt.

Havnebadet har døjet med både rotter og colibakterier i vandet. Så sent som i mandags var havnebadet igen lukket, da der blev fundet for mange colibakterier i vandet efter weekendens kraftige regnskyl.

Havnebadet er åben for badning igen, men de få besøgende, der var, da TV2 Nord fredag var forbi havnebadet, sagde, at de ikke ønskede at hoppe i vandet.

Mange søger i stedet til Vestre Fjordpark, som har været velbesøgt henover sommeren.

Derfor vil Venstre på mandag bede Miljø- og Energiforvaltningen om at lave en redegørelse, der skal belyse, hvilke muligheder der er for at gøre havnebadet mere attraktivt.

Netop det har Ole Risager (DF) et bud på. Han mener at havnebadet skal flyttes til Hals.

- Hals er den helt rigtige placering til havnebadet. Det ligger ved Limfjordens udmunding, hvor vandet har den rigtige temperatur. Her vil det blive flittigt brugt og jeg har fået håndslag fra lokale ildsjæle, som gerne vil hjælpe med at etablere havnebadet, siger Ole Risager.

Om det bliver den endelige løsning, vil gruppeformand for Venstre i Aalborg Byråd, Jan Nymark Thaysen ikke lægge sig fast på.

- På mandag, når forvaltningen kommer tilbage fra ferie, vil vi bede om en redegørelse, der kan belyse hvilke muligheder, der er. Vi skal eksempelvis også tage hensyn til, at der er flere vinterbadergrupper, der bruger havnebadet om vinteren, siger Jan Nymark Thaysen.

Også socialdemokratiet bakker op om, at der nu skal kigges på andre løsninger for Aalborg Havnebad.

- Havnebadet har fået de chancer, det skal have. Vi er enige i, at vi nu skal have en redegørelse fra forvaltningen, siger rådmand for By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune, Hans Henrik Henriksen (S).

Om Aalborg Havnebad

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Til forsiden

Til forsiden