Postbud snydt for Dronningen

02:37

Trods mere end 40 års ansættelse vil PostNord Danmark ikke indstille tidligere postbud til Den Kongelige Belønningsmedalje.

Trods mere end 40 års ansættelse vil PostNord Danmark ikke indstille tidligere postbud fra Aalborg-bydelen Vejgaard til Den Kongelige Belønningsmedalje. Nu går han glip af et besøg hos Dronningen, som han ellers havde glædet sig til.

Fakta om Den Kongelige Belønningsmedalje

Den Kongelige Belønningsmedalje kan normalt tildeles efter 50 års fortjenstfuld ansættelse i samme private virksomhed eller i forbindelse med fratræden efter mindst 40 års ansættelse.

Kilde: Kongehuset

En check på en ekstra månedsløn og et diplom. Det var hvad det 62-årige tidligere postbud, Mogens Østergaard fik af PostNord Danmark, da han havde 40 års-jubilæum tilbage i marts.

Jeg er utrolig skuffet over ikke at skulle møde Hendes Majestæt

- Det jeg havde håbet allermest på, var at modtage en kongelig belønningsmedalje fra Dronningen, men sådan skulle det desværre ikke gå. Jeg er utrolig skuffet over ikke at skulle møde Hendes Majestæt, fordi PostNord Danmark ikke vil indstille mig, siger Mogens Østergaard.

Mogens Østergaard havde ellers modtaget et brev fra Kongehuset om at betingelserne for at modtage Den Kongelige Belønningsmedalje er til stede. Men arbejdsgiveren, PostNord Danmark, vil kun indstille medarbejdere, der har haft 47-48 års ansættelse.

Overfor TV2 Nord har PostNord Danmark i dag ikke villet uddybe, hvorfor man ikke vil indstille Mogens Østergaard til en medalje.

 

Forsiden lige nu