PostNord-bud kunne ikke stoppe: Stjal pakker for over 200.000 kroner

24-årig chauffør kunne ikke stå for fristelsen - nu har han fået sin straf.

Hvis du var en af dem, der i maj 2022 til august samme år spændt ventede på en pakke fra PostNord med elektroniske varer, men aldrig fik dem leveret, kan du glæde dig over, at en 24-årig mand nu er dømt for at stjæle varerne ved retten i Aalborg. 

- Der blev afsagt dom i onsdags, hvor han erkendte alle forhold. Han fik seks måneders betinget fængsel med vilkår om samfundstjeneste, fortæller senioranklager i sagen Søren Riis Andersen. 

Den 24-årige fungerede i den periode som chauffør for PostNord, og han nåede i alt at stjæle mindst 31 pakker, der indeholdt alle mulige slags elektroniske varer som airpods, mobiltelefoner, gaming computere og lignende. 

Se retsforomtalen herunder:

Da pakkerne ikke kom rigtigt frem til de mange modtagere, pegede pilen naturligvis på PostNord og senere pegede pilen mere konkret på den nu dømte. 

Ifølge sagens oplysninger blev der også fundet indholdet fra tre forsvundne pakker hos den 24-årige mand, før sagen kom for retten. 

- Han forklarede i retten, at han begyndte at stjæle lidt, så greb det om sig, og han endte med at stjæle for cirka 200.000 kroner i den her periode, lyder det fra Søren Riis Andersen.

- Nogle af tingene beholdte han, imens han solgte nogle andre, og det var fordi, at han skulle bruge nogle penge, forklarer senioranklageren videre. 

Rettens begrundelse for den betingede dom var, at den 24-årige mand ikke er dømt tidligere, og selvom det er en relativt hård dom, følger den retspraksis ifølge Søren Riis Andersen. 

Den 24-årige modtog dommen, hvilket betyder, at den er endelig, og at han altså ikke anker sagen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland