Foto: Thorkild Kristensen Ejendomsmæglerfirmaet

Foto: Thorkild Kristensen Ejendomsmæglerfirmaet

Foto: Thorkild Kristensen Ejendomsmæglerfirmaet

1 af 3

Prisrekord: Nordjyllands dyreste lejlighed nogensinde er solgt

En ejerlejlighed i Aalborg har netop slået alle byens hidtidige rekorder og er blandt landets dyreste lejligheder solgt uden for Region Hovedstaden.

År 2016 blev året, hvor Nordjylland for alvor har blandet sig i top-salgene af ejerlejligheder. En over 300 kvadratmeter stor ejerlejlighed i Aalborg har nemlig netop slået alle byens hidtidige rekorder og er blandt landets dyreste lejligheder solgt uden for Region Hovedstaden. Det oplyser boligsiden, Boliga.

Nordjyllands allerdyreste lejlighedshandel er gået igennem i Aalborgs Musikhuskvarter, hvor en nybygget penthouselejlighed på havnefronten er solgt for 13,5 millioner kroner.

Aldrig før er det sket, at en ejerlejlighed på de nordligste danske breddegrader har nået det niveau, og handlen er ifølge ejendomsmægler Allan Nørgaard fra Thorkild Kristensen Ejendomsmæglerfirmaet, der har solgt lejligheden, også helt enestående.

- Vi ser flere og flere, der køber lejligheder til syv, otte, ni millioner, Men et salg som det her er bestemt ikke hverdag i Aalborg. Det er den bedste matrikel, der nogensinde har været til salg heroppe - man er nabo til musikhuset og til to kilometer havnefront, siger ejendomsmægler Allan Nørgaard til Boliga.

Salget af den 315 kvadratmeter store lejlighed er tinglyst til en pris på 13,5 millioner kroner. Oven i det har den nye ejer blandt andet tilkøbt parkeringspladser og pulterrum i ejendommen.

Dermed er den samlede pris for havnefronts-herligheden på 10. sal løbet op i 14,1 millioner kroner, oplyser ejendomsmægleren.

- Hele komplekset er i den grad et prestigeprojekt, der taler til de rigtig kræsne købere. Her er ikke sparet på noget, og det har fanget køberne, der ikke har været interesseret i nogle af de andre lejligheder i Aalborg, siger Allan Nørgaard.

For det høje millionbeløb har den nye køber blandt andet købt adgang til en stor tagterrasse, en 20 kvadratmeter stor altan, tre badeværelser, fem soveværelser og to stuer med vinduer fra gulv til loft mod fjorden.