00:44

Medejer af det nye flyselskab Great Dane Airline trækker sig efter CV svindel

Pyntede på CV: Medejer af Great Dane Airlines trækker sig

Huy Duc Nguyen har valgt at trække sig fra direktionen og bestyrelsen hos Greate Dane Airlines, efter han har pyntet på CV’et.

Huy Duc Nguyen, der både er bestyrelsesmedlem og sidder i direktionen for det nystartede Great Dane Airlines, har valgt at trække sig fra begge poster, efter det er kommet frem, at han har pyntet på sit CV.

Det oplyser Great Dane Airlines i en pressemeddelelse.  

Læs også Højtflyvende nyhed: Nyt dansk luftfartsselskab får base i Aalborg

- Vi har i bestyrelsen haft drøftelser med Huy Duc Nguyen, og han har valgt at trække sig fra såvel bestyrelsen som den daglige ledelse.  Det har han valgt for at skabe arbejdsro omkring Great Dane Airlines, så vi i selskabet kan fokusere på at se fremad. Det skriver medejer af Great Dane Airlines Thomas Hugo Møller.

Huy Duc Nguyen har valgt at trække sig efter Nordjyske søndag afslørede, at han har pyntet på sit CV ved blandt andet at skrive, at han tidligere har haft forskellige direktørposter.

- Jeg vil ikke stå i vejen for et fantastisk projekt som Great Dane Airlines, og lige nu er der for meget uro omkring min person. Det har intet med Great Dane Airlines at gøre, men hvis det påvirker selskabets omdømme, føler jeg, at det er det rette at gøre, påpeger Huy Duc Nguyen i pressemeddelelsen.

Jeg vil ikke stå i vejen for et fantastisk projekt som Great Dane Airlines, og lige nu er der for meget uro omkring min person

Huy Duc Nguyen

Bestyrelsesformand Keld Arenholt Christensen understreger, at det er en ærgerlig situation at lande i.

- Det er pokkers, for Duc er en utroligt dygtig og visionær iværksætter, og vi har haft et godt samarbejde mellem bestyrelsen og ledelse. Nu forventer jeg, at vi får arbejdsro, så vi kan holde fokus på bolden – nemlig vores luftfartsselskab, slår Keld Arenholt Christensen fast.

I direktionen er der bred enighed om at bakke Huy Duc Nguyen op i hans beslutning om at trække sig fra direktionen og bestyrelsen og i stedet fortsætte som passiv partner.

Nu ser flyselskabet frem mod, at Great Dane Airlines starter billetsalget på tirsdag.