LIGE NU:

Rasmus Würtz fortsætter som assistenttræner i AaB

Den tidligere anfører fortsætter i rollen som assistenttræner for AaBs hold i superligaen.

Sidste sommer lagde AaBs Rasmus Würtz forboldstøvlerne og anførerbindet på hylden og afsluttede sin aktive karriere som fodboldspiller - for kort tid efter at blive tilknyttet klubben som mentaltræner for holdet. 

I juni i år blev han så assistenttræner for holdet, og den rolle fortsætter Rasmus Würtz nu med at bestride permanent.

- Rasmus fik mulighed for at være med omkring førsteholdet i den seneste sæson, hvilket han med sine menneskelige kvaliteter, sit vinderinstinkt og ikke mindst hans fodboldmæssige blik, gjorde så godt, at vi tror på, han kan udvikle sig yderligere som træner og blive endnu bedre for os, udtaler AaB’s sportschef Inge André Olsen.

Også hos Rasmus Würtz er der stor tilfredshed med at kunne fortsætte som assistenttræner.

- Det var ikke et job som assistenttræner, jeg oprindeligt havde i tankerne, men muligheden opstod, og jeg synes, det var rigtig fedt at komme endnu tættere på spillerne, ligesom jeg virkelig har nydt det samarbejde, der har været i trænerteamet, siger Rasmus Würtz.

Rasmus Würtz trådte til som assistenttræner sammen med sin tidligere holdkammerat Thomas Augustinussen i juni måned som en midlertidig løsning, og nu skal Augustinussen tilbage og passe sit civile arbejde som assurandør hos Tryg Forsikring, som han fik orlov fra for at træde til i AaB.

- Samtidig vil vi gerne sende en stor tak til Thomas Augustinussen, samt hans arbejdsgiver Tryg Forsikring, for at han med kort varsel kunne træde til og hjælpe os da der var brug for det i slutningen af sæsonen. Augo er nu vendt tilbage til sit civile job, men vi håber, at han muligvis kan bidrage omkring klubben på anden vis fremover. Vi håber også i nærmeste fremtid at kunne præsentere en ny assistenttræner, der skal indgå som en del af trænerteamet fra den nye sæson, lyder det videre fra Inge André Olsen.