Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

Rasmus Würtz vender tilbage efter karantæne

AaB's anfører Rasmus Würtz er tilbage efter karantæne. Det bliver i søndagens kamp mod Viborg F.F. på Energi Viborg Arena.

På søndag spiller AaB Superligaens sidste kamp i grundspillet mod Viborg F.F. Det bliver med holdets anfører Rasmus Würtz tilbage efter karantæne. 

AaB's træner Morten Wieghorst er klar over, at søndagens kamp kræver fuldt fokus, og selv med Rasmus Würtz og Jannik Pohl tilbage på banen, så skal AaB lægge alle kræfter i spillet for en sejr. 

- Der er ingen tvivl om, at der venter os en vanskelig opgave mod et Viborg-hold, som vi respekterer, og som inden sidste weekends knebne nederlag mod Lyngby ikke havde tabt i fem kampe i træk, siger Morten Wieghorst i en pressemeddelelse.

Læs også AaB står overfor vigtig kamp: - Vi skal ned og toppræstere

Derfor ønsker Morten Wieghorst også fuld opbakning fra AaB-fans, som han håber tager turen forbi Energi Viborg Arena.

- Både som hold og individuelt vokser vi hele tiden, og vi glæder os enormt til kampen i morgen, hvor vi forhåbentlig får opbakning fra en masse AaB-fans på lægterne. Jo flere der kommer, jo bedre er det for både spillere og trænere, og det er virkelig noget, der kan være med til at løfte os, siger Morten Wieghorst, 

AaB har sammen med SparNord sørget for de bedste forudsætninger til kampen på søndag. De har i fællesskab købt samtlige 2000 billetter til udebaneafsnittet i Viborg. Repræsentanter fra AaB vil stå ved indgangen og uddele billet fra kl. 15.30, skriver AaB i en pressemeddelelse.

Læs også Godt nyt til AaB fans: Gratis billetter til opgør mod Viborg