Foto: Per Frank Paulsen

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Redningshelikopter fandt 3-årig på mark: Var på egen hånd i tre timer

En treårig pige var savnet i tre timer lørdag aften. Hun blev fundet i god behold af en redningshelikopter.

Politi, pårørende og beboere i området vest for Stae, hvorfra en 3-årig pige forsvandt lørdag aften omkring klokken 18.30, kan nu ånde lettet op igen.

Klokken 21:28 meddelte den redningshelikopter, der sammen med almindelige politipatruljer, hundepatruljer og civilie havde ledt efter pigen i flere timer, at hun var blevet fundet.

Redningshelikopteren havde fundet hende på en mark. Hun er i god behold, og havde det - efter omstændighederne - godt, da hun blev fundet, men var både våd og kold.

Pigen var lørdag aften sidst blevet set omkring klokken 18.30, da hun forlod en adresse på Halsvej sammen med en lille hund, og da politiet i en pressemeddelelse gjorde det klart for offentligheden, at hun var savnet, havde hun været savnet i cirka 2,5 timer.

I pressemeddelelsen opfordrede man naboer og andre i det område hvor pigen var forsvundet, til at hjælpe med at finde hende. Det blev dog redningshelikopteren, der skulle viderebringe de gode nyheder til politiet, der kunne give dem videre til pigens familie.

00:42 Luk video