Foto: Ib William Christensen

Foto: Ib William Christensen

Foto: Ib William Christensen

1 af 3

Retro-guld trækker folk til: Vi har haft 4000 besøgende

Lange rækker med retromøbler og andre gamle sager har været et populært udflugtsmål i Aalborg denne weekend. Flere lagde vejen forbi for at lave en god handel.

Alt hvad hjertet begærer af gamle sager var at finde i Aalborg Kongres & Kulturcenter denne weekend. Hele Aalborg-hallen var fyldt med  gammelt keramik, lp'er og retromøbler, så der var for de fremmødte 2500 kvadratmeter at gå på skattejagt i.

Vi har haft 4000 besøgende, så det er gået super godt. Helt som vi har håbet på.

Louise Trillingsgaard, arrangør RetroGuld

- Jeg er her fordi, at nu havde jeg set på Facebook, at jeg kunne lave en god handel her - og det føler jeg faktisk også, at jeg har gjort. Jeg har købt en fødselsdagsgave til en god kammerat, siger David Milter Andersen, der brugte en del af sin søndag på genbrugsmarkedet. 

Læs også Jeg skulle aldrig bo i Nordjylland

David Milter Andersen og de andre besøgende på weekendens messe har kunne gå på opdagelse i 86 stande med gamle sager. Stand-ejerne har været en god blanding af professionelle kræmmere og private, der har ryddet op i gemmerne. Alle sager på messen går i kategorien genbrugsguld, da der intet nyt blev solgt på markedet. De gamle ting har formået at trække folk til sig.

 - Vi har haft 4000 besøgende, så det er gået super godt. Helt som vi har håbet på, og vi kommer helt sikkert tilbage til Aalborg. Om det bliver i efteråret eller til næste forår er dog ikke lagt fast, siger Louise Trillingsgaard, der står bag RetroGuld. 

RetroGuld er at finde i flere byer blandt andet Aalborg, Vejle og Århus. Næste markedsdag er i Århus den 6. og 7. april.