LIGE NU:

Royal Run: 1.000 flere får lov at løbe med Mary - skal du med?

Arrangørerne har fået plads til endnu flere på ruten rundt i Aalborg, når Kronprinsesse Mary kommer til byen i joggingtøj.

I februar kunne arrangørerne af Royal Run i Aalborg melde alle startnumre udsolgt efter bare tyve dage. 12.000 havde dermed sikret sig billet til at løbe gennem Aalborgs gader sammen Kronprinsesse Mary. 

Dengang var arrangørerne kede af, at mange ikke kunne få lov at løbe med. 

- Vi har desværre ikke mulighed for at tage flere deltagere ind. Med 12.000 deltagere er vi sikre på, at vi kan give alle en god oplevelse, sagde Jørgen Hein tilbage i februar. 

Men nu er der godt nyt til dem, der har lyst til at løbe en mile, fem kilometer eller 10 kilometer i royalt selskab.

- Der er tilmeldt godt 2.000 på 10 kilometer-ruten, og vi har vurederet, at der er plads til 1.000 mere. Derfor åbner vi for nye tilmeldinger, fortæller arrangør af Aalborg-delen, Jørgen Hein. 

På dagen - 10. juni - er der tre løb på programmet. Først sendes 10 kilometer-løbet afsted klokken 11, og Kronprinsessen og fem kilometer-løbet starter klokken 13, og til sidst skal dem, der kun skal løbe en mile henover byens brosten og gader. 

- Siden vi meldte udsolgt i februar, er der utroligt mange, der har kontaktet os i håb om at få en plads på startlinien. Så det er naturligvis dejligt, at vi kan åbne op for 1.000 deltagere mere på den lange rute. Vi har vurderet, at der er plads nok, og at løberne er færdige, inden løberne på de kortere distancer skal afsted, siger han. 

Sådan kommer tilmelding til at foregå: 

Der er åbent for registrering fra tirsdag den 7. maj klokken 12.00 til onsdag d. 8/5 kl. 23.59.

Hvordan:

For at give alle lige muligheder for at få fingre i startnumrene åbner Royal Run for en registrering i 36 timer.

Skulle man få flere end 1000 registreringer, så laves der en automatisk lodtrækning i tilmeldingssystemet for at finde 1.000 vindere.

Lodtrækningen sker torsdag kl. 12, og herefter får alle registrerede et svar pr mail. Har man vundet i lodtrækningen, modtager man en kode, der giver adgang til systemet, så man kan tilmelde sig og købe et startnummer.

Man kan kun registrere en person pr. gang.

ROYAL RUN 2019