Om lidt skal der igen langes legetøj over disken hos Fætter BR i Algade.

Så er datoen for genåbning af BR på plads

Så er der godt nyt til alle dem, der glæder sig til, BR igen åbner sin butik i Aalborg.

Legetøjskæder Fætter BR er ved at genrejse sig efter sin konkurs, og nu er der sat dato på, hvornår de fem første butikker igen slår dørene op. I Aalborg åbner butikken i Algade den 28. marts klokken 12. 

Læs også 15 BR butikker genåbner: Fætter BR vender tilbage til Aalborg

– Det er fantastisk, at vi nu er nået hertil, og jeg har glædet mig som et barn til juleaften, til at kunne invitere til åbningen af den første nyåbnede BR-butik. Vi ser meget frem til åbningerne, hvor vi også har et par overraskelser i ærmet til de børn, der kommer på åbningsdagen, fortæller BR-chef, Charlotte From.

I de kommende måneder vil legetøjskæden BR åbne hele 26 butikker rundt i hele landet, og nu er kæden klar med de første åbningsdatoer. Den 25. marts åbner BR således sin første butik, som bliver på Vimmelskaftet i København.

Efter den første butiksåbning står holdet bag de nye BR-butikker klar til at åbne dørene i yderligere 25 butikker spredt over hele Danmark. Og der vil stort set åbne en butik på alle hverdage i de kommende uger.

Læs også Coolshop vil overtage Fætter BR-butikker

– Siden vi kunne annoncere køb af BR’s varelager og brand, er det gået stærkt. Der sker noget hver eneste dag, og vi glæder os til, at vi har alle åbningsdatoer på plads. Vi mærker en stor opbakning til BR fra alle egne af Danmark, og vi glæder os til at få åbnet samtlige butikker, uddyber Charlotte From.

Sådan åbner de første 5 BR-butikker: 

  • BR Vimmelskaftet 45, København, 25. marts kl. 15.00
  • BR Fisketorvet, København, 26. marts kl. 12.00
  • BR Frederiksbergcenteret, Frederiksberg, 27. marts kl. 12.00
  • BR Algade, Aalborg, 28. marts kl. 12.00
  • BR Bruuns Galleri, Aarhus, 29. marts kl. 12.00