Foto: Sofie Bach

Samuel til Københavns Kulturnat: Nordjysk flisemurer skal promovere livet som faglært

Under den københavnske Kulturnat kommer der i år et nordjysk islæt i form af den 21-årige flisemurer Samuel Birk Axelsen.

Han er dobbelt vinder af DM i Skills, sølvmedaljevinder ved EuroSkills, modtager af ”Medaillon for Excellence” ved WorldSkills, og nu skal han være en del af Københanvs Kulturnat.

Læs også Arla-ansatte fik for lidt i løn

Den 21-årige flisemurer Samuel Birk Axelsen fra Aalborg skal være med til at promovere livet som faglært under den københavnske Kulturnat.

Arbejdermuseet i Rømersgade i København er et af de meget besøgte steder under den københavnske Kulturnat, og i år giver de den en tand ekstra med optræden af unge elitehåndværkere herunder nordjyske Samuel Birk Axelsen.

Til Kulturnatten skal Samuel Birk Axelsen sammen med tre landsholdskammerater fra dette års WorldSkills optræde foran publikum med håndværk og dialog, og på skift er en af de fire unge på scenen, hvor de skal fortælle om deres uddannelsesvalg og mulighederne som faglært.

Se Samuel Birk Axelsens forberedelser op til VM i Skills fra august

02:31

Flisemureren Samuel Birk Axelsen fra Aalborg er i fuld gang med træningen op til VM i Skills, der foregår i Rusland. Foto: Sofie Bach

Luk video