Se de fem scoringer og vinderinterview - Aalborg Pirates udraderer Odense i sæsonpremieren

Aalborg Pirates besejrede Odense Bulldog med 5-2 i sæsonpremieren. Nu indtager det nordjyske mandskab førstepladsen i Metal Ligaen.

2566 fans var fredag aften mødt op for at se et sultent Aalborg Pirates-mandskab i Gigantium. Der gik dog lidt tid, før spillerne kom på isen. Modstanderen Odense Bulldogs sad nemlig fast i trafikken, og det udskød kampen med en halv time.

Trods ekstra ventetid kom Aalborg Pirates-spillerne ud til kampen med ild i øjnene.

Ventetiden værd

Efter bare fem minutter bragte den nytilkomne Ian Edmondson Aalborg Pirates i front. Den scoring var langt fra den sidste, som publikum blev forkælet med.

Selvom Pirates måtte spille i undertal i starten af anden periode grundet to udvisninger, var de ikke til at slå ud af kurs.

Efter knap 13 minutter af anden periode stod det 4-0 efter en flot scoring af Tobias Ladehoff, og herfra cruisede det rød-hvide Aalborg-hold mod sejren. Slutresultatet blev 5-2.

Det var en tilfreds Julian Jakobsen, som TV2 Nords reporter talte med efter kampen. Aalborg-spilleren har også masser at smile af for tiden. For under en uge siden var kaptjanen med til at sikre en historisk dansk OL-billet.

Aalborg Pirates skal allerede i aktion igen på fredag, og her er der lagt op til lokalbrag mod Frederikshavn White Hawks.