Se TV2 Nords eksklusive interview: Kristoffer Hjort Storm sætter ord på sit farvel

Kristoffer Hjort Storm har valgt at melde sig ud af Dansk Folkeparti. Hør baggrunden for farvellet herover.

Kristoffer Hjort Storm har været medlem af Dansk Folkeparti i 12 år, hvilket svarer til mere end en tredjedel af den forhenværende DF'ers liv. Fredag sluttede samarbejdet mellem Dansk Folkeparti og den 33-årige politiker.

- Det er den bedste løsning for mig og min familie, men egentligt også for partiet. Jeg tror ikke længere på projektet, og jeg tror ikke længere på, at Dansk Folkeparti kan genrejses, siger han til TV2 Nord.

Internt splid i partiet

Kristoffer Hjort Storm fortæller, at han derfor finder det mest retfærdigt over for partiet, at der kommer nogle andre ind, der kan løfte projektet. Desuden nævner han flere årsager til, at han stopper, som har været under opsejling i længere tid.

- Der er mange ting, der peger i den forkerte retning heriblandt vigende målinger og dårligt klima internt i partiet. Særligt sidstnævnte betyder rigtig meget. Når man ikke har en fælles tro og arbejder på en fælles front, så er det umuligt at rejse et parti, lyder det fra hovedpersonen selv.

Kristoffer Hjort Storm har været medlem af Dansk Folkeparti i 12 år.
Kristoffer Hjort Storm har været medlem af Dansk Folkeparti i 12 år.

Hvad, fremtiden bringer, er endnu uvist. Kristoffer Hjort Storm fortæller selv, at han i den kommende tid vil reflektere over sin situation og se på, hvad fremtiden bringer af spændende muligheder.

Han regner med at fortsætte som rådmand i Aalborg Kommune.


Seneste nyt

fra Nordjylland