Seneste nyt:

Nordjysk DF-profil forlader partiet

Kristoffer Hjort Storm, der er rådmand i Aalborg Kommune, har valgt at melde sig ud af Dansk Folkeparti.

Et af Dansk Folkepartis mest prominente navne i Nordjylland har valgt at forlade partiet. 

33-årige Kristoffer Hjort Storm skriver selv følgende på Facebook fredag aften.

Kristoffer Hjort Storm er ellers tidligere blevet udråbt til et af Dansk Folkepartis største talenter. En udmelding, der er kommet fra partiformand Morten Messerschmidt tilbage i slutningen af november sidste år. 

- I Aalborg har vi en Kristoffer Storm, der har konstitueret sig som rådmand på trods af et dårligt valg, sagde Morten Messerschmidt 24. november i udsendelsen 'Lippert', der blev sendt på TV 2 News.

Kristoffer Hjort Storm er i dag rådmand for Senior- og Omsorgsforvaltningen i Aalborg Kommune, som han blev valgt ind som ved kommunalvalget i 2020. 

Derudover er han også valgt ind i Regionsrådet i Region Nordjylland. Kristoffer Hjort Storm fortsætter som Rådmand i Aalborg Kommune.

Lokalformand i Nordjylland ærgrer sig over beslutning

Hartvig Sørensen, der er lokalformand i DF i Aalborg, ærger sig også over udmeldelsen: 

- Men bestyrelsen i Aalborg ryster ikke på hånden på trods af dette, og vi arbejder fokuseret videre med at sætte solide Dansk Folkeparti-aftryk på livet lokalt her i Aalborg.

I en orientering til baglandet i Dansk Folkeparti, som pressechef Jesper Gisli har sendt til TV2 Nord, lyder det: 

- Vi er kede af Kristoffers beslutning, da Kristoffer er, og har været et meget dygtigt og arbejdsomt aktiv for vores parti. Men det er Kristoffers beslutning, og den respekterer vi naturligvis, ligesom vi respekterer Kristoffer for alt det han har gjort for Dansk Folkeparti. Vi ønsker Kristoffer og hans familie god vind.