Seneste nyt:

Sejr sikrer AaBs kvinder plads i kvindeligaen: - Jeg er sindssygt glad og stolt

Med en sejr over OdenseQ har AaBs kvinder sikret sig en plads i Gjensidige Kvindeligaen. Cheftræner Kenneth Cortsen er ved at revne af stolthed.

AaB er fra næste sæson at finde i Gjensidige Kvindeliga, efter de kom sejrrigt ud af kampen mod OdenseQ, der blev spillet hjemme i Aalborg lørdag eftermiddag.

Kampen mellem AaB og OdenseQ bød på masser af mål.

Gæsterne fra Odense scorede ikke bare et, men to mål i første halvleg. Men den gode stime sluttede, og i anden halvleg var det kvinderne fra Aalborg, der brillerede i at score mål.

Ikke færre end fire mål blev det til fra AaBs side. Målene blev scoret af Erin Gunther, Pernille Pedersen og Laura Frank. Resultatet blev 4-2, og det betyder altså, at AaB nu har sikret sig oprykning til Gjensidige Kvindeliga i næste sæson.

Visionen bliver nu en realitet

Kampens forløb kunne ikke have været bedre, siger en glad cheftræner.

- Vi var virkelig på hælene i første halvleg og blev spillet ud på røv og albuer. I pausen sadlede vi om, ændrede system og preslinjer og forsøgte at skabe tryghed og motivation for spillerne. I anden halvleg fik vi et hurtigt mål, og der var stor eufori hos alle. Når man har været helt nede, og det så vender i løbet af 10-15 minutter, så er det virkelig fedt, siger cheftræner Kenneth Cortsen.

En jublende cheftræner.
En jublende cheftræner.
Foto: Privatfoto

Kenneth Cortsen blev cheftræner for AaBs kvinder i januar 2018, og her var visionen netop at komme op i ligaen i løbet af to-tre år.

- Det er vigtigt for klubben, at det ikke bliver tom snak, når man sætter en vision i søen. Jeg er sindssygt glad og stolt over at være med til at levere det her stykke arbejde med en masse gæve kvinder, som nu får mulighed for at spise kirsebær med de store, siger cheftræneren.

Næste kamp for AaBs kvinder er 28. juni ude mod Køge.


20_percent

play Kun hole-in-one kan bruges: - Alt over ét slag er noget skrald

def_thumb,50_percent

play Veteran-campister hylder fortiden: - Man kom hinanden mere ved dengang

blacksmith top

Blacksmith-brødre gav helt særlig optræden med familiær overraskelse

Afventer minkkommission

play - Jeg kan ikke forestille mig andet, end der kommer til at rulle hoveder

20_percent

play Kun hole-in-one kan bruges: - Alt over ét slag er noget skrald

def_thumb,50_percent

play Veteran-campister hylder fortiden: - Man kom hinanden mere ved dengang

Til forsiden

Til forsiden