Seks personer anholdt i sag om slagsmål: Politi efterlyser vidner

Nordjyllands Politi har onsdag været massivt til stede i Aalborg, og flere dele af byen har været spærret af.

Opdatering: Klokken 22.04 oplyser Nordjyllands Politi, at seks personer er blevet anholdt i sagen, og der er tale om mænd i alderen 17-29 år. De kommer alle fra lokalområdet og har tilknytning til kriminelle grupper i Aalborg. 

Politiets efterforskning viser, at en person formentligt blev forsøgt påkørt omkring Boulevarden i Aalborg i eftermiddag, og det førte til stenkast mod den pågældende bil, der kørte fra stedet. 

Ingen personer er kommet til skade, og politiet har heller ikke fundet tegn på, at der er afgivet skarpe skud, men der er blevet affyret en såkaldt signalpistol. 

Nordjyllands Politi skriver, at der er tale om et internt opgør i kriminelle kredse, så almindelige borgere har ikke noget at være bange for. De kan trygt bevæge sig rundt i Aalborg. 

Onsdag aften er dele af det centrale Aalborg spærret af, efter Nordjyllands Politi har fået en anmeldelse om et større slagsmål. Det handler blandt andet om Kirkegårdsgade, Hasserisgade og Vesterbro. 

Klokken 15.48 modtog politiet en anmeldelse om et muligt slagsmål i det centrale Aalborg, og politiet oplyser i en pressemeddelelse her til aften, at fire personer er anholdt i sagen. 

- En bil kørte efter en person i området omkring Boulevarden og John F. Kennedys Plads, hvorved der blev kastet sten mod bilen. Vi sendte omgående adskillige patruljer frem til stedet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Torben Larsen i en pressemeddelelse. 

Efterfølgende standsede politiet en bil, der havde en knust side på Vesterbro ved Kirkestræde i Aalborg. Her blev tre personer med tilknytning til bilen anholdt, og på nogenlunde samme tidspunkt blev der hørt et højt brag omkring parkeringsarealet ved Aalborg Kongres- og Kultur Center. 

- Der har været forlydender fremme om, at det kunne være skudafgivelse. Det kan vi dog ikke bekræfte, siger Torben Larsen. 

Har du set eller hørt noget?

Lige nu er politiet i gang med efterforske sagen intenst, og det betyder, at der skal laves undersøgelser, en række vidner skal afhøres og så er hundepatruljer også rykket ud i Aalborg. 

- Det er for tidligt at lægge sig fast på præcist, hvad der er sket. Men det er vi i øjeblikket ved at undersøge – og vi arbejder intenst på at klarlægge hele forløbet, så vi kan stille de ansvarlige til regnskab. Slagsmål og lignende er helt uacceptabelt i det offentlige rum, siger Torben Larsen. 

Onsdag aften har politiet været talstærkt til stede i Aalborg i flere timer, og først torsdag regner politiet med at have flere oplysninger i sagen. 

Lige nu lyder der en klar opfordring fra Nordjyllands Politi: Hvis man har set eller hørt noget, der kan have forbindelse til sagen, skal man kontakte politiet på telefon 1-1-4. 

- Det kan for eksempel være, hvis man har set personer løbe rundt og råbe, eller hvis man har set mistænkelige køretøjer i områder, der for eksempel forlader stedet i høj hastigheder, siger Torben Larsen.  

Nordjyllands Politi er rykket ud efter at have fået en anmeldelse om et større slagsmål.
Nordjyllands Politi er rykket ud efter at have fået en anmeldelse om et større slagsmål.
Foto: Caroline Monin, TV2 Nord

Seneste nyt

fra Nordjylland