LIGE NU:

Shop et job: Bilka mangler 80 ungarbejdere

Bilka Skalborg mangler 80 ungarbejdere, som de vil ansætte ved et stort event, de kalder ´Shop et job´.

Bilka Skalborg mangler hele 80 nye ungarbejdere, som de vil have fat i på en noget anderledes måde. De afholder nemlig et event kaldet ´Shop et job'. Tanken med eventet er, at den unge kan udfylde en ansøgning og komme til samtale alt sammen mens mor og far eller vennerne handler ind.

- Det er en ny måde at gøre det på, hvor vi ellers vil have annonceret på nettet via jobportaler, så vil vi denne gang prøve dette nye koncept af. Vi kan se en sjov idé i at afholde samtalerne i et uformelt miljø, hvor vi møder de unge, hvor de er. Der er ikke så meget forberedelse for de unge, det er at stille sig i kø og udfylde et A4 ark, nemmere kan det vist ikke blive – tanken er jo også, at fænge nogen, som ikke var klar over, at man kunne se ledige stillinger på jobportalen, siger Maj Dalgaard, sektionschef i Bilka Skalborg.

De mange nye ungarbejdere skal ansættes, da Bilka opruster til sommerferieperioden, og en del af de nuværende ungarbejdere fylder 18. Så der er altså hele 80 unge, der kan få sig et job i Bilka.

Shop et job-eventet foregår den 11. maj i tidsrummet 11-18. Det hele foregår foran Bilkas kasselinje, her kan interesserede unge stille sig i kø til en samtale. Samtalerne vare 15-20 minutter pr. person. 

- Ikke alle samtaler kan afsluttes på 20 minutter, så nogen vil måske opleve at blive kaldt til 2. samtale, lige som det er muligt at få booket en samtale en anden dag, hvis man er forhindret på dagen, siger Maj Dalgaard.

Bilka lover at alle ansøgere får svar på om de er en af de 80 heldige unge inden for en uge.