Sikker sejr på hjemmebane: Aalborg Håndbold holder liv i håb om grundspilssejr

Trods en svær start på hjemmekampen mod TMS Ringsted, lykkedes det for Aalborg Håndbold at sikre en klar hjemmesejr på 34-25.

Aalborg Håndbolds forhåbninger om at vinde grundspillet i herrernes håndboldliga lever stadig.

Det er konklusionen efter en sikker hjemmesejr over TMS Ringsted, der frister en tilværelse i bunden af ligaen.

Aalborg vandt kampen med hele 34-25, men i første halvleg var det Ringsted, der lagde bedst ud. En tremålsføring til gæsterne undervejs i første halvleg blev dog vendt til en Aalborg-føring på 15-12 ved pausen.

I anden halvleg var Ringsted dog ikke i nærheden af sejren, der blandt andet blev sikret via 12 mål fra den norske fløjspiller Sebastian Barthold.

Med sejren vender Aalborg tilbage til førstepladsen i grundspillet, et point foran GOG, der til gengæld har spillet to kampe færre end Aalborg.

Aalborg Håndbold mangler at spille fire kampe i grundspillet.