Sikker sejr: Piraterne tog tyren ved hornene

Efter et knebent nederlag til Rødovre Mighty Bulls for bare ni dage siden tog Aalborg Pirates i den grad revanche tirsdag aften.

Udsigten til snarlig juleferie har ikke fået spillerne hos Aalborg Pirates til at sætte farten ned eller slå hovedet lidt fra. Nærmest tværtimod.

Tirsdag aften tog piraterne imod Rødovre Mighty Bulls på hjemmebane i Arena Nord. Med en stribe nederlag stadig nogenlunde friske i erindringen var der meget at hente for nordjyderne.

Og hentede, dét gjorde de så. Hele 5-1 lød afklapsningen til gæsterne på, da de tre perioder var spillet til ende.

Første byggesten i den overlegne sejr lagde anfører Julian Jakobsen allerede efter bare et par minutters spil. På et oplæg af Thomas Spelling gjorde han det til 1-0, og selv samme Spelling sørgede for at udbygge den føring til 2-0 efter 15 minutter.

Anden periode skulle vise sig at blive noget af en ørkenvandring for både spillere og tilskuere. I hvert fald når det kom til scoringer. Dem måtte man vente på til tredje og sidste periode.

Her stod Aalborgs Sebastian Brinkman Andersen for det meste af periodens 20 minutters målfest med sine scoringer til både 3-0 og 4-0.

10 minutter inde i perioden besluttede Rødovre sig dog for at blande sig i løjerne og komme på scoringstavlen. Nicklas Beyer Clausen reducerede til 1-4, men lige lidt hjalp det. Mike McNamee hamrede det sidste søm i ligkisten i det sidste minut til 5-1.

Med sejren rykker Aalbog Pirates op på en tredjeplads i ishockeyligaen à point med Frederikshavn White Hawks.