Slagsmål foran AKKC: Ung mand stukket med kniv i ballen

En flok unge kom onsdag eftermiddag i klammeri foran Hotel Scandic Aalborg City ved AKKC. Foto: Pressefoto - Scandic Hotels

To personer blev anholdt i forbindelse med et gruppeslagsmål, hvor en mand blev stukket ned. Episoden er ikke bande-relateret.

Et møde mellem en flok unge fyre i midttyverne onsdag eftermiddag endte blodigt - foran hotel Scandic Aalborg City ved AKKC.

Fem-seks mænd med kendskab til hinanden, som Nordjyllands Politi formoder er fastboende indvandrere fra Aalborg, mødtes foran hotellet - formentlig for at diskutere en sag. Og herfra stak det så af.

Læs også Ishockeysag: Politiet sigter ishockeyspiller for vold

- Det gik over til tumult og slagsmål. Der blev trukket en kniv, hvor en person så blev stukket overfladisk i den ene balle. Han er kørt på skadestuen, men uden alvorlige skader, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Christensen.

Vagtchefen afviser, at episoden er banderelateret. Næste skridt i sagen bliver at afhøre de to anholdte.

- Nu skal vi snakke med de to mænd for at finde ud af, hvad der egentlig foregik. Derefter vil vi tage stilling til, om de skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen, siger Karsten Højrup Christensen.

Forsiden lige nu