Seneste nyt:

Smitte i byråd skaber problemer i kommunens mødekalender

Aalborg Kommunes 1. viceborgmester, Kristoffer Hjort Storm, er testet positiv for COVID-19. Smitten har resulteret i udskydelser og i værste fald aflysninger af kommunale møder.

Aalborg Kommune, der tidligere i en pressemeddelelse har meldt ud, at der er smitte blandt medlemmerne i byrådet, kan nu bekræfte, at der er tale om 1. viceborgmester Kristoffer Hjort Storm.

Dette har medført, at dagens byrådsmøde om 1. behandling af Budget 2021 blev afviklet digitalt, samt at det planlagte digitale borgermøde med paneldebatter om budgettet er blevet aflyst, oplyser Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Uvished omkring mødekalenderen

Som det ser ud nu, er der ingen afklaring omkring hvilke kommende møder, der kan afholdes, og hvilke der skal udskydes eller aflyses. 
Kommunikationskonsulent hos Aalborg Kommune, Rasmus Munk Pedersen, oplyser til TV2 Nord, at de selvfølgelig håber på hurtige svar på prøver, så de kan få afklaring omkring kalenderen.
-   Og hvis det er muligt at afvikle digitalt, gør vi selvfølgelig det, lyder det fra Rasmus Munk Pedersen.

 

Borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen, har torsdag delt et opslag på sin Facebookprofil, hvor han takker byrådets medlemmer for hurtig omstilling i forbindelse med byrådsmødet, og ønsker 1. viceborgmester, Kristoffer Hjort Storm, god bedring.