LIGE NU:

Snefald gav trafikale problemer: Afkørsel ved E45 blev spærret

Flere lastbiler havde problemer med at køre op ad afkørslen på grund af snefaldet.

Onsdagens snefald har givet trafikale udfordringer i det nordjyske - blandt andet på nordjyske motorvej E45.

Her til morgen har afkørslen Øster Uttrup Vej ved Aalborg været spærret omkring en times tid. Det oplyser Nordjyllands Politi til TV2 Nord.

- Når lastbilerne skulle af motorvejen, havde de problemer med at køre op ad bakken på grund af snefaldet, og fordi der var glat, siger vagtchefen hos Nordjyllands Politi til TV2 Nord.

quote Når lastbilerne skulle af motorvejen, havde de problemer med at køre op ad bakken på grund af snefaldet, og fordi der var glat.

Nordjyllands Politi

Vejhjælp blev derfor tilkaldt til stedet for at hjælpe med at trække lastbilerne op ad afkørslen. Derudover oplyser politiet, at Vejdirektoratet var ude for at skilte på stedet og for at salte vejen, imens afkørslen var spærret.

Ifølge politiet gav det nogle trafikale problemer i området omkring afkørslen, og derfor havde de også et par patruljer på området for at hjælpe trafikken.

- Der gik en lille time fra, at vi fik første anmeldelse om lastbilerne, til de sidste blev trukket fri og til der igen var saltet og farbart, siger vagtchefen til TV2 Nord.