Foto: Bruno Stagsted

Solgte narko midt i Aalborg: Fængslet i fire uger

To personer blev onsdag eftermiddag anholdt midt i Aalborg - torsdag blev de varetægtsfængslet.

En dommer har givet en mand på 44 år og en kvinde på 26 år god tid til at tænke over, om det nu egentlig er smart at sælge hash.

Torsdag formiddag er de nemlig blevet varetægtsfængslet i fire uger for netop salg af narko og Jess Fallberg, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi, lægger ikke skul på, at det er godt at få makkerparret væk fra gaden i et stykke tid.

- Vi har mødt dem på John F. Kennedys Plads mange gange hvor de sælger narko og det skete så igen i går (onsdag red.) Vi anholdt dem med en lille mængde hash og salgsposer på sig og det er i sig selv ikke nok til at få dem varetægtsfængslet, fortæller vagtchefen.

- Men fordi vi har mødt dem så mange gange, prøvede vi at stille dem for en dommer, siger han videre. Vagtchefen og de øvrige betjente, der anholder og sigter personer har jurister til at vurdere om det "kan betale sig" at fremstille sigtede i grundlovsforhør.

Den vurdering lavede man også her og resultatet blev altså, at de to personer nu er varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for at sælge narkotika i gentagelsestilfælde