Foto: Pressefoto: Aalborg Karneval

Spar Nord Fonden donerer scene til børnekarneval

Musikskolebørn fra hele Nordjylland får nu muligheden for at spille på en rigtig scene til børnekarneval i Kildeparken.

Børnebands fra hele Nordjylland får nu en professionel scene at optræde på til Børnekarnevallet. Scenen, der skal stå i Kildeparken, er støttet af Spar Nord Fonden. Der bliver plads til et stort publikum foran den nye scene, og det er blandt andet denne oplevelse Foreningen Aalborg Karneval glæder sig til at give musikskolebørnene. 

- Samarbejdet med musikskolerne har været længe undervejs, og det er glædeligt, at vi nu kan få alle
ender til at mødes. Det er virkelig en gevinst for vores Børnekarneval, at Spar Nord Fonden vælger at
understøtte dette initiativ, som helt sikkert bliver en stor oplevelse for både musikskolebørnene og
tilskuerne, udtaler formand Mette Bugge fra Foreningen Aalborg Karneval.

Børnekarnevallet har de seneste år oplevet et stigende antal besøgende. Det er blandt andet oplevelserne i Kildeparken i Aalborg, der trækker folk til. Parken bliver under børnekarnevallet omdannet til en til en fest for børn, forældre og bedsteforældre. Det er denne fest, der med Spar Nord Fondens hjælp har fået endnu et element. 

- Vi vægter højt, både at kunne medvirke til at formidle kulturelle oplevelser til børn, at støtte deres udvikling, at lade fantasien leve og give muligheder for at se verden fra flere sider. Derfor var der slet ingen tvivl om, at vi måtte støtte børnebands’ chance for at komme til at stå på en ”rigtig” scene og over for et ”rigtigt” publikum til Børnekarnevallet i år. Hvem ved, måske spottes talenter, der om få år kører egen tourbus? siger Elisabeth Viksnins, der er kommunikationschef i Spar Nord Fonden.

Børnekarneval 2018 løber af stablen lørdag den 19. maj, hvor paraden starter kl. 10.00 på Gabels
Torv og ender i Kildeparken i Aalborg, hvor der er aktiviteter frem til kl. 16.00