En 34-årig spøgelsesbilist bragede frontalt sammen med en 45-årig kvinde på motorvejen syd for Aalborg. Foto: Jan Pedersen

Spøgelsesbilist i frontalt sammenstød med 45-årig kvinde

En spirituspåvirket spøgelsesbilist var natten til lørdag impliceret i et frontalt sammenstød på motorvejen syd for Aalborg.

Natten til lørdag var en spøgelsesbilist på spil på motorvejen syd for Aalborg. Nordjyllands Politi fik anmeldelsen kort efter klokken 3, hvor spøgelsesbilisten var set omkring Haverslev, hvor han kørte nordpå i det sydgående spor på E45.

Flere patruljer blev sendt til stedet, og lige som en patruljevogn nåede frem til spøgelsesbilisten, kørte han frontalt sammen med en anden bilist. Det skete ved Svenstrupafkørslen lige syd for Aalborg.

Den modkørende bilist var en 45-årig kvinde fra Aalborg, mens spøgelsesbilisten var en 34-årig mand fra Himmerland. De blev begge fastklemt ved ulykken, og begge biler blev totaltskadede.

De to bilister, som var alene i bilerne, blev bragt til Aalborg Universitetshospital, hvor det blev konstateret, at kvinden slap med mindre kvæstelser, mens den 34-årige mand slap med knubs.

Spøgelsesbilisten sigtes blandt andet for spirituskørsel og for kørsel mod færdselsretningen. Politiets jurister har lørdag morgen vurderet, at der ikke er grundlag for at fremstille den 34-årige i grundlovsforhør.