Arkiv. Foto: Charlotte Hansen, TV MIDTVEST

Stak af efter trafikuheld på motorvejen: Bilist har "glemt" at melde sig selv

En 30-årig mand er nu eftersøgt af Nordjyllands Politi, efter han undlod at melde sig selv onsdag, som han ellers havde lovet politiet.

En 30-årig mand, der påkørte en arbejdsmand ved Indkildevej på Nordjyske Motorvej, tirsdag eftermiddag, er nu eftersøgt af politiet. 

Manden havde lovet politiet, at han ville melde sig selv i løbet af onsdagen, men det har han ifølge vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Fastergaard, ikke gjort, og derfor leder politiet nu efter ham.

- Han havde lovet os at melde sig selv, men det har han tilsyneladende "glemt". Vi ved, hvem han, og hvor han bor, så mon ikke vi får ham snart, siger Poul Fastergaard.

Læs også Ulykke med personpåkørsel på Nordjyske Motorvej

Vagtchefen oplyser, at politipatruljerne nu er på udkig efter manden, ligesom de ofte vil køre forbi hans bopæl for at se, om han dukker op. 

Læs også Flugtbilist: 30-årig mand melder formentlig først sig selv i morgen

Ulykken fandt sted på Indkildevej i det sydgående spor, hvor arbejdsmanden kom alvorligt til skade og blev fragtet til Aalborg Universitetshospital. Han er dog meldt uden for livsfare.

Efter den 30-årige havde påkørt arbejdsmanden, stak han af fra færdselsuheldet. 

- Man har jo pligt til at blive på stedet og hjælpe dén, der er kommet til skade. Det er meget alvorligt at stikke af fra et færdselsuheld, især når der er personskade. Det vil få konsekvenser for ham, sagde politikommissær ved Nordjylland Politi Poul Badsberg, tirsdag.