Arkivfoto. Foto: Nils Meilvang, Scanpix

Stenkast fra bro: Politiet eftersøger tre unge

En sten er blevet kastet ned på en bil, der kørte på motorvejen ved Aalborg. Nordjyllands Politi er på vej ud med politihundene og eftersøge gerningsmændene.

En kvindelig bilist fik sig en voldsom forskrækkelse, da en sten blev kastet ned på hendes bil oppe fra en bro ved motorvejen i Aalborg. Det skete torsdag formiddag, oplyser Nordjyllands Politi.

Politiet er lige nu på stedet, og i gang med at afhøre kvinden.

- Vi er ved at få fastlagt helt nøjagtigt, hvad og hvor det er sket, siger vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi.

Det er noget vi ser på med meget stor alvor. Det er ikke en stor kæmpe sten, men ligegyldigt hvad der er kastet, så tager vi det meget alvorligt

Poul Fastergaard, vagtchef hos Nordjyllands Politi

Politiet leder efter tre unge mennesker, som kvinden så kaste stenen.

- Anmeldelsen går på, at tre unge mennesker har kastet en sten ned på hendes bil. Det sker et sted i nærheden af Bouet ved afkørsel 19, siger vagtchefen.

Politiet vil eftersøge de unge med politihunde.

- Nu skal vi selvfølgelig have afhørt hende, og så skal vi også have nogle hunde derud, så vi kan komme ud og være lidt offensive, siger vagtchefen.

Det er ikke sket kvinden noget, men hun kunne mærke stenen ramme bilen.

- Det er noget vi ser på med meget stor alvor. Det er ikke en stor kæmpe sten, men ligegyldigt hvad der er kastet, så tager vi det meget alvorligt, siger vagtchefen.

Nordjyllands Politi hører gerne fra folk, der måtte have set de tre unge mennesker på broen omkring klokken 09.18 torsdag. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 1-1-4.