LIGE NU:

Stjerneskuespillere indtager Vinterrevyen

Årets vinterrevy har premiere torsdag den 15. november og spiller derefter hver fredag og lørdag til og med 8. december.

Aalborg Vinterrevy stiller op i stærkeste opstilling, når revyen har premiere den 15. november. Truppen består i år af skuespillerne Vicky Berlin, Thomas Mørk, Pernille Schrøder og Rasmus Krogsgaard. De to mandlige skuespillere var begge nomineret til TV2 Charlies gallapris som årets bedste mandlige revyskuespiller. En pris som Thomas Mørk endte med at sætte sig på.

- Jeg er nødt til at sige, at Aalborg Vinterrevy har skudt papegøjen, ved igen at have de fire på scenen sammen. Vi ved, de har høj klasse og kan levere det, en vinterrevy skal kunne. Sjov og uhøjtidelig men gerne med kant og i et tempo, så man aldrig når at kede sig, og selvfølgelig med fremherskende åndedrætsbesvær på grund af grin vel og mærke, siger Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Det er et hold, som har masser erfaring med at stå på scenen i Aalborg. Rasmus Krogsgaard er med for fjerde gang, Thomas Mørk for sjette gang, Vicky Berlin for syvende gang og Pernille Schrøder for ellevte gang. Og der er en særlig grund til, at Pernille Schrøder har været med så mange gange.

- Det er den eneste egenproduktion på Aalborg Kongres og Kultur Center, og det skaber en fantastisk stemning for holdet. Vi er nærmest på lejrskole sammen, når vi laver Vinterrevyen. Og jeg tror også, at publikum kan mærke den stemning, siger Pernille Schrøder.

Revyen kommer i år til at have fokus på danskernes brug af smartphones og sociale medier. Et tema som bliver taget op flere gange i løbet af revyen.

- Vi har valgt i år at have et tema. Nemlig det her med sociale medier, og at vi oplever en masse kultur og underholdning på vores skærme. Vi som laver så meget revy som os fire, kan mærke stor forskel på, hvordan folk tager det, når de ser sådan noget live. Det er en helt anden form for underholdning man oplever, når man er der selv og de synes vi, at man skal holde fast i, siger Rasmus Krogsgaard.

Billetsalget er skudt i gang, og priserne starter ved 615 kroner.

 

mosbjerg 3

play Familie holder ferie som i gamle dage: - Det er et helt andet nærvær

trine kammersgaard tvmidtvest

Giftig blomst breder sig i landskabet: Engbrandbægeren er giftig for husdyr

20200514-122913-L-1920x1190we

play Bør efterskoler kræve elever vaccineret? Forsker og forstander er uenige

def_thumb,50_percent

play Kvinde sigtes for drabsforsøg i Hirtshals

mosbjerg 3

play Familie holder ferie som i gamle dage: - Det er et helt andet nærvær

trine kammersgaard tvmidtvest

Giftig blomst breder sig i landskabet: Engbrandbægeren er giftig for husdyr

Til forsiden

Til forsiden