Seneste nyt

fra Nordjylland

Stoppede udenlandseventyr brat efter sygdom - nu skal han løse Aalborgs skadeskvaler

Aalborgs anfører, René Antonsen ramlede ind i en alvorlig skade på værst tænkelige tidspunkt.

Stregkollega Simon Hald var således vendt skadet hjem fra EM, mens svenske Jesper Nielsen on-and-off har bakset med skulderen det meste af sæsonen.

Med to måneders pause til Antonsen skadede knæ har Aalborg forud for Final4, DM-slutspil og afgørende Champions League-kampe hentet akut forstærkning.

Og det er en velkendt af slagsen.

Klubbens tidligere stregspiller Benjamin Jakobsen, der i sommer skiftede til portugisiske Sporting CP, er tilbage på en kontrakt for resten af den sæson.

32-årige Jakobsen træner første gang med i dag mandag.

Han forlod Aalborg i sommer og drog til den portugisiske hovedstadsklub, men allerede i oktober stoppede samarbejdet på grund af sygdom hos et nært familiemedlem.

- Jeg ønsker, at Sportinguistas skal vide, at jeg har klubben, fansene og mine kolleger i mit hjerte på trods af den korte tid i klubben. I var altid ved min side og støttede mig i den svære tid og beslutning i mit liv, sagde den dengang tidligere, og nu nuværende spiller om sit stop.

Tilgangen glæder Jan Larsen, Aalborg Håndbolds direktør:

- For at give os selv de bedste kort på hånden har vi derfor valgt at lave en aftale for resten af sæsonen med Benjamin, som vi jo kender særdeles godt i forvejen fra de seneste fire sæsoner hos os.

Aalborg møder torsdag Zagreb hjemme i Gigantium i Champions League.