Stor interesse for årets Nibe Festival: - Vi sidder og kniber os lidt i armen

Festivalen er godt og vel tilbage på samme niveau som til rekordfestivalen i 2019.

Der er fart på billetsalget hos Nibe Festival. 

Sådan lyder det mandag i en pressemeddelelse. 

I sidste uge blev torsdagsbilletterne meldt udsolgt, og om få hundrede solgte billetter kan man melde det samme om fredagsbilletterne. 

- Vi sidder og kniber os lidt i armen i Nibe. Det er så fedt, at vi atter er tilbage, så godt og vel, ved det momentum, vi havde til rekordfestivalen i 2019, før pandemien angreb verden, siger festivaltalsmand Peter Møller Madsen. 

Skal du have fat i et par af festivalens partoutbilletter, er det ligeledes ved at være sidste udkald. Der er under 200 billetter tilbage i prisgruppe 5, hvorefter der kun er 300 partoutbilletter i prisgruppe 6. 

Et populært program

Der er mange efterspurgte og store kunstnere på plakaten i år. Amerikanske OneRepublic, svenske Zara Larsson, de danske drenge fra The Minds of 99 og den danske verdensstjerne Lukas Graham er bare nogle af de mange kunstnere, der giver koncert i skoven.

Man kan dog også få fornøjelsen af kunstnere som Tobias Rahim, Carpark North, Hugorm og mange, mange flere.

- Med årets program har vi haft masser af fokus på den gode gamle ”give people what they want”. Og det betyder masser fest og selvfølgelig også artister, der vil det fantastiske fællesskab i Nibe – sådan er det bare, fortæller Peter Møller Madsen.

Festivalen afvikles i Skalskoven den 28. juni til 1. juli.


Seneste nyt

fra Nordjylland