LIGE NU:

Store mængder narko beslaglagt - en mand er fængslet

En 31-årig mand er varetægtsfængslet, efter Nordjyllands Politi i går fredag foretog ransagning af flere adresser i Aalborg, hvor der blev fundet store mængder kokain, hash og slagsremedier samt kontanter. Den 31-årige blev anholdt og sigtet - ligeså er to andre personer.

Betjente fra Nordjyllands Politi slog fredag formiddag til på i alt fire adresser forskellige steder i Aalborg  

- Vores ransagning skete på baggrund af et konkret tip,” oplyser lederen af politiets efterforskning i sagen, politikommissær Casper Jacobsen. 

I alt blev der beslaglagt 125 gram kokain, 60 gram hash, piller, salgsremedier og derudover blev der også beslaglagt et større kontantbeløb.   

Nordjyllands Politi slog til i en koordineret ransagningsaktion på de fire adresser, oplyser Casper Jacobsen, der erklærer sig godt tilfreds med forløbet af politi-aktionen:   

- Vi anholdt ved aktionen i alt tre personer, som vi har sigtet for at overtræde straffelovens § 191 ved at have været i besiddelse af den  store mængde narkotika med henblik på videreoverdragelse, siger politikommissæren. 

De anholdte er to mænd på 31 år og 67 år samt en kvinde på 57 år – alle de anholdte er fra Aalborg-området.   

Den 67-årige mand og den 57-årige kvinde er løsladt efter endt afhøring, dog er de fortsat sigtet i sagen, mens den 31-årige mand lørdag blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Aalborg, hvor politiet krævede lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning.

Ved grundlovsforhøret blev den 31-årig mand varetægtsfængslet i tre uger.