Stort millionsalg på tale: AaB vil sælge stortalent indenfor ti dage

AaB kan meget vel miste deres 18-årige målmand Theo Sander i indeværende transfervindue.

Danmarks måske største målmandstalent er på lønningslisten i AaB, men det er måske snart slut. 18-årige Theo Sander har i efteråret spillet syv Superliga-kampe, og det er ikke sikkert, han får flere i denne omgang. 

Ekstra Bladet skriver fredag, at AaB arbejder på at lave et januar-salg af stortalentet. Ifølge avisen vil klubben have 22 millioner kroner for målmanden, og Theo Sander skal angiveligt selv være interesseret i at få et udlandsskifte denne vinter. 

Ti dage at arbejde på

Det er muligt for danske klubber at købe og sælge spillere til og med den 31. januar, så AaB har ti dage til at finde en køber. 

 - Jeg ved, at han er på blokken mange prominente steder. Han er stadig ung, han skal stadig udvikle sig, men han er ekstraordinær taget hans alder i betragtning, siger sportsdirektør Thomas Bælum til Ekstra Bladet. 

Ifølge avisen skal Theo Sander sammen med sin familie bruge de næste dage på at finde ud af, hvor han vil skifte hen. 

Denne vinter har der endnu ikke været konkrete bud på teenageren, men Ekstra Bladet mener at vide, at den belgiske storklub Club Brügge var særdeles interesseret for seks måneder siden, mens den engelske gigant Manchester City i sidste uge var i Aalborg for at beskue ham. 

I december måned hentede AaB den tyske U21-målmand Nico Mantl på en lejeaftale for resten af sæsonen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland