Stort millionunderskud i kassen hos AaB

Trods et stort underskud er det lykkes klubben at lande den højeste omsætning før transfer i fem år.

AaB har i regnskabsåret 2022 realiseret et underskud på 15,8 millioner kroner. Det var et forventet regnskab, da omkostningerne inklusiv lønninger er steget med 18,8 millioner kroner det seneste år. 

Men millionunderskuddet har medført, at ledelsen i slutningen af året har fundet steder at spare, som man forventer at få den fulde effekt af i løbet af 2023. Det fremgår af en pressemeddelelse fra AaB. 

- Resultatet for 2022 er ganske vist i overensstemmelse med vores udmeldte forventninger, men det er naturligvis ikke et resultat, vi er tilfredse med, siger administrerende direktør Thomas Bælum og uddyber:

- Det er dyrt at være med i 3F Superligaen, og når vi samtidig kæmper med tingene sportsligt, så bliver de økonomiske resultater desværre derefter.

Til trods for reslutatet er direktøren glad for, at det er lykkes at lave en omsætning før transfer på 85 millioner kroner - hvilket er det højeste i fem år. Og samtidig laver klubben rekord i sponsoromsætningen på godt 36 millioner kroner, hvilket er det meste nogensinde

Egenkapitalen i AaB A/S udgjorde i slutningen af 2022 61,8 millioner kroner. 


Seneste nyt

fra Nordjylland