LIGE NU:

Stortalent forlænger med Aalborg Håndbold

Den 21-årige stjerne Magnus Saugstrup forlænger sin kontrakt med Aalborg Håndbold helt frem til sommeren 2020.

Magnus Saugstrup har spillet i Aalborg Håndbold hele sin karriere og har på trods af sin unge alder nået at spille 80 førsteholdskampe.

Og vi kommer til at se meget mere til den unge håndboldspiller i fremtiden, for han har valgt at forlænge sin kontrakt med den nordjyske klub helt indtil sommeren 2020. Det oplyser Aalborg Håndbold fredag.

- Jeg er rigtig glad for at fortsætte karrieren i Aalborg Håndbold. Jeg glæder mig til de kommende spændende opgaver i både Champions League og 888ligaen og ser frem til fortsat at spille med om medajler. Der er rigtig gode rammer i klubben, og jeg er sikker på, jeg kan udvikle mig yderligere de kommende sæsoner, siger Magnus Saugstrup.

Gennem årene har den 21-årige stregspiller spillet flere landsholdskampe for diverse U-landshold. En af hans mest prægtige resultater var VM-sølv med U21-landsholdet i juli 2017, hvor Magnus Saugstrup viste stærkt spil.

Derfor er man også meget glad hos Aalborg Håndbold for at kunne beholde det 21-årige talent.

- Vi er stolte over at fastholde en af vores egne unge talenter i klubben. Magnus har gennemgået en fantastisk udvikling med masser af spilletid både på klubplan samt diverse landshold. Han bliver en vigtig spiller i fremtiden for Aalborg Håndbold, siger direktør Jan Larsen

Magnus Saugstrup har i alt scoret 79 mål for Aalborg Håndbold fordelt på sine 80 kampe. Næste gang han er på banen, er den 20. september, hvor Aalborg Håndbold spiller hjemme mod Sønderjyske.