Foto: Claus Fisker

Stridslystne kvinder involveret i to værtshusslagsmål

To gange måtte Nordjyllands Politi rykke ud til slagsmål, hvor kvinder havde lagt sig ud med mænd tirsdag aften.

Ikke én, men to gange måtte Nordjyllands Politi tirsdag aften rykke ud til uroligheder på værtshuse i Aalborg og Nørresundby.

Nu er det jo ikke, fordi uroligheder som sådan er usædvanligt i nattelivet, men disse to tilfælde involverede noget så sjældent som kvinder, som åbenbart syntes, det var en fremragende idé at komme op at toppes med mænd.

Den første episode fandt sted ved midnatstid på Industrien i Vestergade, hvor en mand og en kvinde havde så svært ved at enes, at en ambulance blev tilkaldt.

- De kendte godt hinanden, men vi fandt aldrig ud af, om de var et par, eller hvordan det hang sammen. Under alle omstændigheder blev der ikke brug for ambulancen. Vi fik dem til at enes igen, siger Karsten Højrup Kristensen, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Godt en time senere var der så ballade på Boulevard Caféen på Boulevarden i Aalborg. Denne gang var det ifølge vagtchefen en kvinde, der var mest aggressiv.

- Hun var simpelthen kommet op at slås med en mand, og der var en del uro. Det var dog ikke det samme par som i Nørresundby, og til sidst fik vi dem da også skilt ad, siger Karsten Højrup Kristensen.

Ingen af episoderne førte til anholdelser.