Foto: Johnni Isaksen

Sylvestr kan få debut i Wieghorst-premiere

AaB tager søndag hul på Superligaen igen, og det kan betyde debut til Jakub Sylvestr i Bassogogs fravær.

Med guldfuglen Christian Bassogog midlertidigt ude af billedet er der gode muligheder for, at AaB's nye slovakiske angriber, Jakub Sylvestr, kan få debut søndag mod AGF.

AaB er i øjeblikket i forhandlinger om et salg af Bassogog, og ifølge rygterne fløj angriberen torsdag eller fredag til Kina til et lægetjek. Dermed kan vejen være banet for Sylvestr, skriver AaB Sport i en pressemeddelelse.

Forårspremieren bliver samtidig cheftræner Morten Wieghorsts første gældende kamp i spidsen for AaB.

- Vi glæder os enormt til at komme i gang for alvor, og i dag, lørdag, havde vi ved vores afsluttende træning besøg af en del fans, der viste deres opbakning, hvilket betyder meget for os alle sammen, siger Morten Wieghorst. 

Læs også Så' der snaps: AGF serverer rød Aalborg til AaB-fans

- Det var et super initiativ, som er med til at give både spillere og stab en ansvarsfornemmelse, og vi håber, at mange vil tage turen til Aarhus og støtte os i morgen, søndag, fortsætter han.

Han påpeger, at den første kamp i hver halvsæson altid er lidt speciel, også som ny træner. Og han og resten af AaB-mandskabet er indstillede på, at de står over for en svær og tæt udekamp.

- Vi er forberedt på flere scenarier, og det kan sagtens blive en fysisk affære, men den del er vi også klar til. Vi er parate til at yde maksimalt på de givne præmisser, så vi kan få et godt afsæt i turneringen, slutter Morten Wieghorst.

Thomas Enevoldsen spiller mandag for AaB's reservehold og er derfor ikke med i truppen til søndagens kamp. Også Edison Flores, Kasper Pedersen og Kasper Risgård sidder AGF-kampen over. Til gengæld er Jakob Blåbjerg med blandt de spillere, Wieghorst har udtaget. Forsvarsspilleren måtte ellers forlade fredagens træning efter at være blevet ramt af et slag i ansigtet.

Kampen begynder søndag klokken 16.